snspms.ro

Română
A+ R A-

Vă informăm pe această cale că s-a încheiat selecția dosarelor de înscriere pentru atestatul de îngrijiri paliative care a fost efectuată de doamna conferențiar doctor Daniela Moșoiu, pe platforma www.perfmed.ro, în funcție de opțiunile exprimate de candidați, de recomandările prezentate și de disponibilitatea numărului de locuri  din fiecare centru de pregătire.

 

Astfel, candidații au primit următorul statut:

    1. ”Selectat” – cei care vor participa la programul de atestat în funcție de prima opțiune exprimată: București, Brașov și Timișoara
    2. ”În așteptare”- cei care vor participa la programul de atestat în funcție de a doua opțiune exprimată: Iași, Cluj și Târgu Mureș, centre propuse spre aprobare Ministerului Sănătății
    3. ”Neselectat” – cei care nu au fost selectați de către responsabilul național de program după analiza recomandărilor/declarațiilor pe proprie răspundere atașate și a opțiunilor exprimate pentru centrul de pregătire, având în vedere faptul că există o limită a numărului de locuri în fiecare centru.


În funcție de acest proces de selecție și de decizia Ministerului Sănătății privind aprobarea celor 3 centre noi sus-menționate, până la data de 14 septembrie a.c., candidații admiși vor primi prin email un mesaj privind participarea la program cu menționarea centrului de pregătire.

 

Candidații admiși care nu mai doresc să participe la programul de atestat de Îngrijiri paliative sunt rugați să anunțe acest lucru până pe data de 17 septembrie a.c. la email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,  telefon 021-255.03.60

 

Candidații neselectați nu vor putea participa la program decât în cazul în care unul sau mai mulți candidați admiși își vor retrage înscrierea pentru acest atestat. Ei vor fi informați de situația lor finală printr-un mesaj transmis prin email până la data de 24 septembrie a.c.

Denumire curs: Rolul medicului coordonator UTS in asigurarea securitaţii transfuzionale la nivelul spitalului.

Lector: Dr. Dobrotă Alina Mirella, medic primar medicină de laborator, formator acreditat medicină transfuzională

Perioade curs: 12-15.11.2020- seria 1
                       03-06.12.2020- seria a 2-a

Locaţie: on line prin aplicatia ZOOM sau la o sală in Bucureşti daca situaţia sanitară o va permite (locaţia va fi comunicata ulterior prin scrisoarea de invitaţie).

Cost: 400 lei/participant.

Observaţii: vă rugăm să efectuaţi plata numai după ce veţi primi scrisoarea de invitaţie cu toate informaţiile despre curs și după ce veți primi informația de la organizator că s-au constituit grupele de curs.

Contact: înscrierile se fac pe email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până pe data de 10 octombrie a.c. Pentru mai multe detalii, apelați la tel. 0216241967.

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required