snspms.ro

Română
A+ R A-

“Nu-i de ajuns să ştii unde vrei să ajungi, trebuie să ştii şi cum.”
(de pe frontispiciul revistei)

Şcola Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar editează propria revistă de specialitate intitulată "Management în sănătate", aceasta având caracter ştiinţific.

Scopul acestei reviste trimestriale este furnizarea de informaţii în probleme de management general şi management aplicat în domeniul sănătăţii. În acest mod dorim să acoperim, cât ne va sta în putinţă, problematica unui domeniu foarte puţin abordat până acum, în periodicele ştiinţifice româneşti.

"Management în sănătate" se adresează tuturor celor interesaţi de îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei şi de managementul serviciilor de sănătate, în condiţiile reformei sistemului sanitar românesc: medici, manageri de instituţii sanitare, parlamentari, membri ai Guvernului, economişti, studenţi în medicină etc.

Colectivul de redacţie s-a constituit în toamna anului 1997, primul număr al revistei apărând în luna septembrie a aceluiasi an. Începutul a fost timid, dar de la un număr la altul, atât conţinutul, cât şi calitatea grafică a revistei s-au îmbunătăţit.

Paginile publicaţiei noastre sunt deschise atât salariaţilor SNSPMS, cât şi colaboratorilor externi, dornici de a publica într-o revistă ştiinţifică rezultate ale cercetărilor lor.

Cu siguranţă, medicii vor fi interesaţi să afle că revista “Management în sănătate” este creditată de Colegiul Medicilor din România cu 5 puncte.

In anul 2010 revista a fost acreditata si incadrata la categoria B+ a revistelor recunoscute de către Consiliul Naţional al Cercetării Ştiintifice din Învăţământul Superior; de asemenea, revista este indexata si in baze de date internationale. (http://journals.indexcopernicus.com/karta.php?action=masterlist&id=4986).


Continutul revistei poate fi accesat la adresele :
Management in sanatate (en+ro)(www.managementinhealth.com)

Informatii privind abonarea
Preţul abonamentului pentru revista Management în sănătate pentru anul 2011 este de 140 RON (4 apariţii – trimestrial). Pentru a fi abonatul nostru trebuie sã : 1 ... Vezi detalii

Informaţii referitoare la condiţiile de publicare
CERINTE ARTICOL   Pentru o mai buna operationalizare a activitatilor de editare a revistei, cerintele ce vor trebui respectate de catre articolele pe care le veti trimite pe adresa... Vezi detalii

Arhiva
Vom încerca, în timp, să vă oferim acces la numerele anterioare ale revistei, articol cu articol, în format PDF.

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required