snspms.ro

Română
A+ R A-

CURSURI GRATUITE – MANAGER IMBUNATATIRE PROCESE/SPECIALIST IMBUNATATIRE PROCESE

Scoala Nationala de Sanatate Publica Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar, impreuna cu partenerii sai Advanced Thinking si Fundatia CRED, organizeaza cursuri de Manager Imbunatatire Procese si Specialist Imbunatatire Procese, in cadrul Proiectului POSDRU 59384 “Centre Regionale de Excelenta in Domeniul Imbunatatirii Performantei Proceselor din Sistemul de Ingrijiri de Sanatate din Romania”, in perioada iunie-septembrie 2012.

Cursurile se adreseaza personalului cu studii superioare din serviciile de sanatate publice, urmarind formarea de competente profesionale in managementul calitatii serviciilor medicale, prin introducerea unor concepte inovatoare de optimizare si cost-eficientizare a proceselor din serviciile de sanatate. Pot participa manageri, sefi sectie, directori medicali, directori ingrijiri, medici, biologi, asistente, administratori, etc, din regiunea Bucuresti - Ilfov, regiunea Centru si regiunea Nord-Est.

Cursul este gratuit si este creditat de Colegiul Medicilor, al Asistentilor Medicali, etc. Diploma obtinuta la finalul cursului este certificata de Autoritatea Nationala a Calificarilor.


Numarul de locuri este limitat.

Informatii suplimentare: Dr. Carmen Angheluta – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; www.excelentainsanatate.ro
Inscriere curs: dr. Roxana Iliescu – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza tel: 0757 030 676

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required