snspms.ro

Română
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro pentru absolventii programelor de specializare pentru asistenți medicali

 

Absolvenții programelor de specializare se vor putea înscrie pentru examenul de specializare aferent pe platforma PERFMED (vezi aici), astfel:

  • în perioada 23 septembrie 2022 - 12 octombrie 2022 pentru specializarea Radiologie-Imagistică medicală.
  • în perioada 26 septembrie 2022 – 12 octombrie 2022 pentru specializările: Balneofizioterapie, Igiena și sănătate publică, Nutriție și Dietetică.
  • în perioada 3 octombrie 2022 - 14 octombrie 2022 pentru specializările: Psihiatrie și Oncologie.
  • în perioada 10 octombrie 2022 - 21 octombrie 2022 pentru specializările: Asistență medicală comunitară, Laborator și Nefrologie/Hemodializă și dializă peritoneală.
  • în perioada 15 octombrie – 28 octombrie 2022 pentru specializarea: Operator CT/RMN.

Documentele necesare înscrierii sunt:

  1. Copie după cartea de identitate și, după caz, a documentelor de schimbare de nume care au survenit de la înscrierea la curs și până în prezent.
  2. Copie după documentul de plata a taxei de examen de 400 lei/persoană cu plata în contul SNSPMPDSB, Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti,  RO80 TREZ 7022 0F33 5000 XXXX, TREZORERIE SECTOR 2; CIF 26328134

Înscrierea documentelor pe platforma PERFMED se poate face de către angajator sau de către candidat.

  • Dosarele sunt verificate de către secretarul comisiei centrale iar listele cu candidații verificați sunt validate de către președintele comisiei centrale pentru fiecare specializare și pentru fiecare centru de examen prin înscrierea mențiunii „ADMIS” sau „RESPINS”.
  • Rezultatul studierii dosarului de înscriere poate fi contestat în termen de 48 ore de la data încheierii perioadei de înscriere.
  • Contestația se rezolvă de comisia centrală de contestații în termen de 48 ore de la data expirării termenului de depunere a acestora.

Candidaților al căror dosar a fost declarat „RESPINS” li se returnează 75% din taxa de participare la examen, în termenul prezvăzut de lege.

 

*NOTA PENTRU PROMOVAREA EXAMENULUI ESTE 6 LA AMBELE PROBE (practică și teoretică).

*Timp de răspuns la intrebări: 120 minute

*CANDIDAȚII SE VOR ASIGURA CĂ AU CONT DE CURSANT (cu CNP) pe platforma PERFMED, acces la internet și calculator personal.

Detalii și intrucțiuni pentru înscriere, intervalul orar pentru examenul practic, respectiv cel teoretic, pentru fiecare specializare precum și modalitatea de susținere a examenului vor fi comunicate în timp util pe platforma PERFMED și prin secretariatul cursurilor de specializare.

SNSPMPDSB pe Facebook

Cautare articole pe site

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required