snspms.ro

Română
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICĂ

 

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 Octombrie 2022, sub coordonarea domnului Prof.Univ.Dr. Irinel POPESCU (Responsabil național de program), la Institutul  Clinic FUNDENI – Centrul pentru Boli Digestive și Transplant Hepatic „Dan Setlacec”, dacă se vor înscrie minim 10 cursanți.

Perioada de înscriere și încarcare a dosarelor de cursant pe platforma educaționala PERFMED (www.perfmed.ro) este 25 IULIE – 15 SEPTEMBRIE 2022, în limita a 10  locuri. Cursul are o durata de 2 ani: 01.10.2022 - 30.09.2024.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Chirurgie generală, Chirurgie  pediatrică, Chirurgie-ortopedie pediatrică.

 

Dosarul de înscriere cuprinde:

  1. Cererea de înscriere  și  Formularul GDPR – vezi model atașat;
  2. Diploma de licenţă;
  3. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
  4. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
  5. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
  6. Acordul angajatorului privind participarea la programul de pregătire - fără acord nu puteți participa. Acordul se obține de la conducătorul unității angajatoare. Dacă nu sunteți angajat  se va da o declarație pe propie răspundere în acest sens;
  7. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs.

Taxa de curs este 6500 lei și trebuie achitată integral până cel târziu 31.08.2023, astfel:

-prima rata de 3250 lei pana la 15 SEPTEMBRIE 2022, condiție obligatorie de participare la curs;

-a doua rată până la 31.08.2023.

 

Se poate achita in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

 

ATENTIE!!! Achitarea primei rate pana la 15 SEPTEMBRIE 2022 ( mimim 3250 lei) este  condiție obligatorie de participare la curs.


Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs EMG....).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ȘI PERFECȚIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREȘTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI

CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA Sector 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

CONDIȚII DE RETRAGERE DIN PROGRAMUL DE ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE : În cazul solicitării de retragere din program, returnarea taxei se face în cuantumul în care a fost plătită către SNSPMPDSB, dacă solicitarea de retragere din program se face înainte de începerea programului.

SNSPMPDSB pe Facebook

Cautare articole pe site

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required