snspms.ro

Română
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ ÎN GINECOLOGIE

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 iunie 2021, în centrul de pregatire Târgu-Mureș, sub coordonarea domnului Prof.Univ.Dr. Bela SZABO (Responsabil național de program), la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Mureș, în perioada 01.06.2022 – 30.09.2022.

Perioada de înscriere pe platforma educaționala PERFMED (www.perfmed.ro) este 5 – 22 mai 2022, în limita a 12  locuri.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitatea Obstetrică-ginecologie.

Dosarul de înscriere cuprinde:

  1. Cererea de înscriere  – vezi model atașat;
  2. Diploma de licenţă;
  3. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
  4. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
  5. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
  6. Adeverință din partea angajatorului privind participarea la programul de pregătire. Dacă nu sunteți angajat  se va da o declarație pe propie răspundere în acest sens;
  7. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs .

Taxa de curs este 5000 lei și trebuie achitată integral până cel târziu 31.07.2022, astfel:

  1. prima rata de 2500 lei pana la 20 mai 2022, condiție obligatorie de participare la curs;
  2. a doua rată până la 31.07.2022.

 

Se poate achita in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

 

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs CHIRURGIE PARAPOSCOPICA ÎN GINECOLOGICE...).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ȘI PERFECȚIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREȘTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI

CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA Sector 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

În cazul renunțării de a participa la programul de studii complementare pentru obținerea atestatului în CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ ÎN GINECOLOGICE, potrivit Hotărârii  Consiliului de Administrație al SNSPMPDSB nr. 6 din 25.02.2022, taxa de participare poate fi restituită DOAR până la data începerii cursului.

Dupa terminarea finalizarea programului de studii complementare pentru obținerea atestatului în CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ ÎN GINECOLOGICE se va elibera adeverința de absolvire, necesară la înscrierea pentru susținerea examenului de atestat.

Pentru înscrierea la examenul de atestat mai este necesară o adeverință din care să rezulte  efectuarea unui număr minim de 50 intervenții chirurgicale laparoscopice, ca prim operator, sub supravegherea unui medic cu competență/atestat în Chirurgie laparoscopică ginecologică, dupa finalizarea programului de studii complementare.


ATENTIE ! Înscrierea la examen intră în responsabilitatea exclusivă a absolventului!

 

Conform Normelor metodologice de aplicare a OMS 418/2005 cu modificarile si completarile ulterioare:

Art. 13.

(1)Programele de studii complementare în vederea obținerii de atestate se finalizează prin examen organizat de Ministerul Sănătății. Nota minimă necesară de obținere a atestatului este 7,00.

(2)Absolvenții programelor de studii complementare se pot prezenta la examenul pentru obținerea atestatului numai în primii 2 ani de la finalizarea programului.

Art. 14.  În urma promovării examenului de atestare, Ministerul Sănătății eliberează atestatele de studii complementare.

SNSPMPDSB pe Facebook

Cautare articole pe site

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required