snspms.ro

Română
A+ R A-

 

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

ULTRASONOGRAFIE GENERALĂ, nivel 1+2


Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare; se desfășoară  sub coordonarea domnului dr. Dan Adrian Stănescu la Institutul Clinic Fundeni -Laborator Medicină Nucleră și Ecografie generală.

Dosarul de cursant se încarcă pe platforma educațională PERFMED (www.perfmed.ro) , in limita a 14 locuri/serie, pana la 15.10.2021, numai dupa ce se primeste acord de participare de la responsabilul de curs!

Cursul are o durata de 6 luni, astfel: 3 luni de curs teoretic si de lucrari practice, urmate de inca 3 luni de practică supravegheată, in care trebuie sa efectuați minim 300 ecografii, sub indrumarea unui medic specialist/primar cu Atestat (ex.Competentă) în Ultrasonografie generala de minim 5 ani.


FOARTE IMPORTANT!

La acest program pot participa doar cei care NU SUNT medici rezidenti, in caz contrar vă invităm să luaţi act de prevederile Ordinului M.S. nr.418/20.04.2005 și Ordonanței 18/2009, conform căruia acest program nu este compatibil cu statutul de medic rezident!!!

Conform Art. 12 din Normele metodologice ale OMS 418/2005 (1) Medicii, medicii dentişti şi farmaciştii încadraţi în unităţi sanitare nu pot participa concomitent la două programe de studii complementare care implică scoaterea din activitate a cursanţilor.

 

Documentele se incarca TOATE odata. Nu se pot incarca azi 3 documente si peste 3ore/zile,  restul documentelor.

 Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda CEREREA insotita de:

 1. Formular GDPR
 2. Diploma de absolvire a facultăţii de Medicină Generală – copie
 3. Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania vizat – copie xerox fata-verso
 4. Ordinul de confirmare ca medic specialist/primar – copie – daca este cazul
 5. Copie după cartea de identitate
 6. Adeverinta de la angajator privind participarea la curs – fara adeverinta/acord nu puteti participa. Daca nu sunteti angajat  se va  da o declaratie pe propie raspundere in acest sens.
 7. Dovada achitării (total sau parţial, după caz) taxei de instruire în contul SNSPMPDSB - copie.

Taxa de curs este 3500 lei si se achita integral până cel târziu 30.11.2021. Se poate achita in 2 rate egale, in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

Achitarea primei rate pana la 15.10.2021 este conditie obligatorie de participare la curs.

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs Ultrasonografie generala, FUNDENI).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 • Şcoala Naţională de Sănătate Publică Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, Bucureşti
 • Str. Vaselor 31, 021253, Sectorul 2, Bucureşti;
 • Cont: RO80TREZ70220F335000XXXX, Trezorerie Sector 2, CIF: 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, in minim 7 zile si maxim 10 zile lucratoare de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


CONDIȚII DE RETRAGERE DIN PROGRAMUL DE ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE

 1. În cazul solicitării de retragere din program, returnarea taxei se face în cuantumul în care a fost plătită către SNSPMPDSB, dacă solicitarea de retragere din program se face înainte de începerea programului.
 2. În cazul în care programul  a început  şi anunţul de retragere de la program se face în prima săptămână a cursului respectiv, indiferent dacă persoana înscrisă a participat sau nu la program, se reţine de către SNSPMPDSB 25% din taxa minimă care ar fi trebuit achitată (taxa corespunzătoare primului modul, a primei tranşe de plată convenite sau, dacă nu există această posibilitate, a taxei corespunzătoare întregului program), indiferent dacă participantul a achitat integral sau parţial taxa pentru program.
 3. Dacă retragerea se face după această perioadă, taxa achitată se reţine integral fără a mai fi posibilă returnarea acesteia către plătitor.  Acest demers este motivat de faptul că, prin bugetul aferent programului, s-a stabilit deja – conform unor prevederi contractuale – alocarea unui cuantum de plată către lectorii implicaţi în program  şi respectiv pentru achiziţia de materiale consumabile / servicii necesare derulării programului.

SNSPMPDSB pe Facebook

Publicatii

» Retrospective analysis and time series forecasting with automated machine learning of ascariasis, enterobiasis and cystic echinococcosis in Romania
» Balancing financial incentives during COVID-19: a comparison of provider payment adjustments across 20 countries
» The Use of Minimal Invasive Surgery versus Open Approach in Hospitalized Cases. A Study Analysis of the DRG Romanian Database 2008-2018
» N-Pep-12 supplementation after ischemic stroke positively impacts frequency domain QEEG
» Romanian GPs Involvement in Caring for the Mental Health Problems of the Elderly Population: A Cross-Sectional Study
» Resource use during systematic review production varies widely: a scoping review
» Societal Cost of Ischemic Stroke in Romania: Results from a Retrospective County-Level Study
» "Top-Three" health reforms in 31 high-income countries in 2018 and 2019: an expert informed overview
» To what extent is Romania prepared to join Health Technology Assessment cooperation at european level
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Hypoglossal Nerve Stimulation Systems for Treatment of Obstructive Sleep Apnea Project ID: OTCA21
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Biodegradable Rectum Spacers to Reduce Toxicity for Prostate Cancer Project ID: OTCA23
» Incidence and time trend of hip fractures in romania: a nationwide study from 2008 to 2018
» Hospital reforms in 11 Central and Eastern European countries between 2008 and 2019: a comparative analysis
» Aggressive Behaviors among 15–16-Year-Old Romanian High School Students: Results from Two Consecutive Surveys Related to Alcohol and Other Drug Use at the European Level
» Time Series Analysis and Forecasting with Automated Machine Learning on a National ICD-10 Database

■■■

Cautare articole pe site

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required