snspms.ro

Română
A+ R A-

CURS de Scolioza : Elemente de diagnostic si tratament

Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti, in colaborare cu «Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii «Grigore Alexandrescu»,  organizeaza un curs dedicat patologiei scoliozei cu creditare EMC.

Cursul isi propune sa efectueze un training cu aplicatii teoretice si practice in vederea unei mai bune intelegeri a Scoliozei in patologia pediatrica.


Cursul se adreseaza medicilor specialisti si primari din specialitatile de ortopedie pediatrica, ortopedie, neurochirurgie, chirurgie pediatrica, precum si medicilor rezidenti din specialitatile amintite care sunt membri CMR. Cursantii se vor imparti in doua serii, prima serie in perioada 01.08.2017 – 02.08.2017, iar a doua serie in 08.08.2017-09.08.2017. In cadrul celor doua zile de desfasurare, programul va include 8 ore de curs, urmand ca a doua zi sa fie dedicata activitatilor practice – 8 ore, prin introducerea montajelor in mulaje de coloana vertebrala.


Programul este susţinut în calitate de responsabil de program pe Sef de lucrari Dr. Alexandru Ulici având ca alţi lectori pe Asist. Univ. Dr. Sterian Gabriel.


Pentru programul complet si inscrieri, accesati adresa secretariatului cursului: http://www.ortopediepediatrica.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/AsociatiaOrtopediePediatrica


Inscrierile se fac accesand Formularul de inscriere: https://goo.gl/sXHdnB


Pentru mai multe detalii puteti folosi si adresele de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 0723.358.621.

Va asteptam cu drag!

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required