snspms.ro

Română
A+ R A-

MQ – Program de formare in domeniul "Managementul Calitatii în Spitale"

Având în vedere anunţul publicat în data de 09.01.2017 cu privire la începerea programului de formare în ”Managementul calității în spitale” – seria MQ7, vă adresăm rugămintea de a confirma urgent, pe mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza disponibilitatea de participare, începând cu data de 30 ianuarie 2017.

Vă adresăm acestă rugăminte, deoarece nu toate persoanele înscrise, care, în ordinea cronologică a datei de înscriere, erau programate pentru această serie, au confirmat participarea.

Seria MQ7 se adresează persoanelor cu vechime/experiență de minim 3 (trei) ani de lucru cu/în spital.

Precizăm că, pentru persoanele fără vechime/experienţă de lucru cu/în spital, urmează să organizăm începând cu data de 13 februarie 2017 o nouă serie de program, în ordinea cronologică a datei de înscriere. Anunțul detaliat privind organizarea acestei serii, urmează să fie publicat în scurt timp pe site-ul SNSPMPDSB.


Informaţii suplimentare
se pot obţine la SNSPMPDSB, astfel:
- Coordonatorul programului: Dr. Ingrid Laura FIRULEASA, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
- Secretar didactic: Adina FARMAZON, telefon 0753 093 223 sau 021 252 8022 – int. 166/143, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required