snspms.ro

Română
A+ R A-
Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti (SNSPMPDSB) organizează în perioada 13-28 octombrie 2016 la Institutul Oncologic București cursul de formare continuă "Integrarea oncologiei medicale cu îngrijiri paleative și suportive"

La curs se pot înscrie medici din toate specialitățile clinice in special medici oncologi sau radioterapeuți cu atestat in îngrijiri paleative

Înscrierile se fac la sediul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti (SNSPMPDSB) din str. Bodeşti nr. 1, Sector 2 (lângă Spitalul Clinic de Urgență “Sfîntul Pantelimon ” , la dr. Bergher Sandu , email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel.0216241967 ,sau la secretara cursului Boeru Steliana Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,0762232909 , pînă la data de 10 octombrie 2016.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:

  1. cererea de înscriere se poate descărca de pe site-ul SNSPMPDSB-www.snspms.ro la capitolul “Perfecționare medici”.
  2. copie carte de identitate;
  3. copie confirmare in specialitate sau ca medic primar
  4. dovada plății taxei de participare.
  5. aviz de liberă practică.

Cursul primeste de la CMR 22 de credite EM.
Cuantumul taxei de participare este de 200 lei/cursant. Participantii depun această sumă în contul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, CIF 26328134, Cont IBAN: RO80TREZ70220F335000XXXX, deschis la Trezoreria Sector 2, adresa: str. Vaselor nr. 31, Sector 2, cod poştal 021253.

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required