snspms.ro

Română
A+ R A-

CENTRUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL SANITAR
din cadrul
ŞCOLII NAŢIONALE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ŞI PERFECŢIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREŞTI

anunţă începerea următoarelor programe:

 1. HOMEOPATIE, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, în 2016, la care pot participa medici specialisti/primari in orice specialitate, medici dentisi si farmacisti. Cursul se desfasoara timp de 2 ani, avand program de week-end. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.68, Gina Oprea.

 2. CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ GINECOLOGICĂ, în centrul universitar Târgu-Mureş, la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu-Mureş, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 22 februarie 2016, la care pot participa medici specialişti/primari în specialitatea Obstetrică-ginecologie. Înscrierile se fac în limita a 10 locuri/serie, pana la data de 15 februarie 2016. Relaţii suplimentare la tel. 021- 255.55.44 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 3. CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ - NIVELUL I ( TEHNICI DE BAZĂ), în centrul universitar Bucureşti, la Spitalul Clinic „Dr.I.Cantacuzino”- sub coordonarea prof.dr. Traian Pătraşcu şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca -”- sub coordonarea prof.dr. Mircea Beuran, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu o durată de 6 săptămâni, la care pot participa medici specialişti/primari în specialitatea Chirurgie Generală care nu au avut Nivelul I de pregătire în rezidenţiat. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60

 4. CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ - NIVELUL II ( AVANSAT), în centrul universitar Bucureşti, la Spitalul Clinic „Dr.I.Cantacuzino”- sub coordonarea prof.dr. Traian Pătraşcu şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca -sub coordonarea prof.dr.Mircea Beuran, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu o durată de 8 săptămâni, la care pot participa medici specialişti/primari în specialitatea Chirurgie Generală care au avut Nivelul I de pregătire în rezidenţiat (şi trebuie să prezinte la înscriere adeverinţa pentru abilitătile în chirurgia laparoscopică nivel I eliberată de Ministerul Sănătăţii) şi cei care au susţinut examenul de atestat Nivel I (şi trebuie să prezinte copie după certificatul de atestat). Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60

 5. CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ PEDIATRICĂ - NIVELUL I ( TEHNICI DE BAZĂ), în centrul universitar Bucureşti, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „M.S.Curie”- sub coordonarea prof.dr. Sebastian Ionescu şi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Gr. Alexandrescu” - sub îndrumarea D-lui Conf.Dr. Radu Bălănescu, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu o durată de 6 săptămâni (3 luni), la care pot participa medici specialişti/primari în specialitatea Chirurgie pediatrică şi Chirurgie şi ortopedie pediatrică. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60

 6. CHIRURGIE LAPAROSCOPICĂ PEDIATRICĂ - NIVELUL I ( TEHNICI DE BAZĂ), în centrul universitar Timişoara, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţutcanu”- sub coordonarea prof. univ.dr. Boia Eugen Sorin, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu o durată de 6 săptămâni (3 luni), la care pot participa medici specialişti/primari în specialitatea Chirurgie pediatrică şi Chirurgie şi ortopedie pediatrică. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60.

 7. ULTRASONOGRAFIE GENERALA, nivel 1+2, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 1 Aprilie 2016 si 1 Octombrie 2016, la care pot participa medici specialisti/primari in orice specialitate clinica. Înscrierile se fac în limita a 10 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. 021- 255.55.44 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 8. ENDOSCOPIE BRONŞICĂ, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 1 Mai 2016, la care pot participa medici specialisti/primari in specialitatile: Pneumologie, Medicina de urgenta, Anestezie-terapie intensiva, Chirurgie toracica. Înscrierile se fac în limita a 10 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. 021- 255.55.44 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 9. CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICA, în centrul universitar Bucureşti, sub coordonarea prof.dr. Irinel POPESCU, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 1 Iulie 2016, la care pot participa medici specialisti/primari in specialitatile: chirurgie generala, chirurgie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica. Înscrierile se fac în limita a 20 locuri. Relaţii suplimentare la tel. 021- 255.55.44 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 10. IMPLANTOLOGIE ORALA, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 1 Noiembrie 2016. Înscrierile se fac în limita a 30 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.68.

 11. IMPLANTOLOGIE ORALA, în centrul universitar Timisoara, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, în 2016. Înscrierile se fac în limita a 30 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.68, dr. Narcisa Calinescu.

 12. INHALOSEDARE PRIN AMESTEC INHALATOR CU PROTOXID DE AZOT SI OXIGEN, IN MEDICINA DENTARA, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, începând cu data de 1 Noiembrie 2016. Înscrierile se fac în limita a 10 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.66.

 13. ULTRASONOGRAFIE ÎN OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE, nivel 1+2, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, in 2016, pentru medici specialişti/primari în specialitatea obstetrică-ginecologie. Înscrierile se fac în limita a 20 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60, dr. Adrian Dumitrescu.

 14. ULTRASONOGRAFIE ÎN OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE, nivel 2, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, in 2016, pentru medici specialişti în specialitatea obstetrică-ginecologie, care au efectuat nivelul 1, ca stagiu de pregatire in rezidentiat. Înscrierile se fac în limita a 20 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60, dr. Adrian Dumitrescu.

 15. FERTILIZARE IN VITRO – TRATAMENTUL INFERTILITĂŢII CUPLULUI ŞI REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ, în centrul universitar Bucureşti, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, pentru medici specialişti/primari în specialitatea obstetrică-ginecologie, care prezintă copie după atestatul în Ultrasonografie Obstetricală şi Ginecologică, nivel I şi II, în 2016. Înscrierile se fac în limita a 30 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.68, dr. Narcisa Calinescu.

 16. ACUPUNCTURĂ, în centrul universitar Bucureşti, sub coordonarea prof.dr. Dumitru Constantin, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, în 2016. Înscrierile se fac în limita a 30 locuri/serie. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 624.19.68, dr. Narcisa Calinescu.

 17. APITERAPIE – FITOTERAPIE – AROMATERAPIE, în centrul universitar Bucureşti, sub coordonarea prof.univ.dr.farm. Viorica Istudor, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, adresat medicilor în toate specialităţile clinice. Relaţii suplimentare la tel. 021- 624.19.68, dr. Valentina Jugănaru, sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 18. Curs de educaţie medicală continuă, "Managementul terapiei complementare curative şi preventive în afecţiunile respiratorii", în perioada 25 – 27 martie 2016, sub coordonarea dr. Cristina Aoşan. La program au acces numai medicii care deţin atestatul de studii complementare în domeniul apiterapiei-fitoterapiei-aromaterapiei, acupuncturii sau homeopatiei. Înscrierile la acest program se fac până la data de 25 februarie 2016. Relaţii suplimentare la tel. 021- 624.19.68, dr. Valentina Jugănaru, sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 19. Curs de educaţie medicală continuă, "Principii teoretice şi elemente practice, indicaţii şi limite ale terapiei cu veninul de albine", în perioada 16 – 17 aprilie 2016, sub coordonarea dr. Eugen Ştefan. La program au acces numai medicii care deţin atestatul de studii complementare în domeniul apiterapiei-fitoterapiei-aromaterapiei, acupuncturii sau homeopatiei. Înscrierile la acest program se fac până la data de 16 martie 2016. Relaţii suplimentare la tel. 021- 624.19.68, dr. Valentina Jugănaru, sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 20. Curs de educaţie farmaceutică şi medicală continuă, "Alimentele ca medicament în profilaxie şi tratament", destinat medicilor şi farmaciştilor, sub coordonarea prof. univ. dr. farm. Aurelia Nicoleta Cristea, în perioada 27 – 29 mai 2016. Relaţii suplimentare la tel. 021- 624.19.68, dr. Valentina Jugănaru, sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 21. Curs de educaţie medicala continua, "Citologie cervico-vaginală tehnica Bethesda 2001", la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în luna iunie 2016. Cursul se adreseaza biologilor şi medicilor specialişti în medicină de laborator. Înscrierile se fac în limita a 25 de locuri. Relaţii suplimentare la tel. : 021 - 255.03.60.

 22. Principii aplicabile în supravegherea medicală specială a expuşilor profesional la radiaţii ionizante – justificare şi optimizare. Cursul se adresează medicilor de medicina muncii (abilitaţi în supravegherea medicală specială a expusului profesional la radiaţii ionizante sau celor care doresc această abilitare), celor din laboratoarele de igiena radiaţiilor, specialiştilor din alte specialităţi (dermatologie, terapie intensiva, medicina de urgenţă, chirurgie plastica si reparatorie, oftalmologie, radiologie, radioterapie, medicină nucleară, hematologie etc), precum şi responsabililor cu securitatea radiologică, fizicieni, biologi, chimişti, ingineri. Cursul se desfăşoară în Bucureşti la sediul SNSPMPDSB din str. Bodeşti nr. 1, în perioada 11-13 martie 2016. Relaţii suplimentare la tel. 0723.- 395. 732

Dosarele de înscriere se depun de luni pâna vineri, între orele 10-12, la sediul CNDPDS din str. Bodeşti nr. 1, sector 2, Bucureşti.


Documentele necesare pentru înscriere:

 • cerere de participare (model pe www.snspms.ro la sectiunea Despre noi – Prelucrare informatii cu caracter personal – anexa 3)
 • diploma de absolvire a facultăţii (copie);
 • certificat de membru CMR/CMDR/OBBCSSR, cu viza valabilă pentru anul în curs, în condiţiile prevăzute de Lg. 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare, (copie);
 • copie CI
 • copii ale documentelor de schimbare a numelui;
 • ordinul de confirmare in specialitate (copie);
 • acordul angajatorului privind participarea la curs (în original) unde este cazul;

Plata se face în contul SNSPMPDSB: RO80TREZ70220F335000XXXX, Trezorerie sector 2, CIF 26328134, str. Vaselor nr. 31, sector 2, Bucureşti sau la casieria SNSPMPDSB.SNSPMPDSB pe Facebook

Publicatii

» Retrospective analysis and time series forecasting with automated machine learning of ascariasis, enterobiasis and cystic echinococcosis in Romania
» Balancing financial incentives during COVID-19: a comparison of provider payment adjustments across 20 countries
» The Use of Minimal Invasive Surgery versus Open Approach in Hospitalized Cases. A Study Analysis of the DRG Romanian Database 2008-2018
» N-Pep-12 supplementation after ischemic stroke positively impacts frequency domain QEEG
» Romanian GPs Involvement in Caring for the Mental Health Problems of the Elderly Population: A Cross-Sectional Study
» Resource use during systematic review production varies widely: a scoping review
» Societal Cost of Ischemic Stroke in Romania: Results from a Retrospective County-Level Study
» "Top-Three" health reforms in 31 high-income countries in 2018 and 2019: an expert informed overview
» To what extent is Romania prepared to join Health Technology Assessment cooperation at european level
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Hypoglossal Nerve Stimulation Systems for Treatment of Obstructive Sleep Apnea Project ID: OTCA21
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Biodegradable Rectum Spacers to Reduce Toxicity for Prostate Cancer Project ID: OTCA23
» Incidence and time trend of hip fractures in romania: a nationwide study from 2008 to 2018
» Hospital reforms in 11 Central and Eastern European countries between 2008 and 2019: a comparative analysis
» Aggressive Behaviors among 15–16-Year-Old Romanian High School Students: Results from Two Consecutive Surveys Related to Alcohol and Other Drug Use at the European Level
» Time Series Analysis and Forecasting with Automated Machine Learning on a National ICD-10 Database

■■■

Cautare articole pe site

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required