snspms.ro

English
A+ R A-

CNECMMDF anunta inceperea de noi programe de educatie medicala continua

CENTRUL NAŢIONAL DE EDUCAŢIE CONTINUĂ A MEDICILOR, MEDICILOR DENTIŞTI şi FARMACIŞTILOR

din cadrul

ŞCOLII NAŢIONALE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ŞI PERFECŢIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREŞTI

Anunţă începerea următorelor programe de educaţie medicală continuă:

1. Tratamente minim si noninvazive in rejuvenarea fetei si gatului. Indicatii, produse si echipamente, tehnici de baza si management-ul complicatiilor. Programul susţinut de dr. Dana Jianu si coordonat stiintific de Prof. Dr. C. Giurcaneanu, creditat de Colegiul Medicilor din Romania se adreseaza medicilor specialişti chirurgie plastică, chirurgie generală, medicilor dermatologi, medicilor dentişti. Programul se va derula în perioada 7 - 9 octombrie 2011. la sediul ProEstetica Medical SRL, Str. Tudor Ştefan 38-40, Bucureşti, www.proestetica.ro. Taxa de participare este de 600 lei/participant.

Înscrierea la program se face la sediul CNECMMDF, din str. Bodeşti nr.1, sector 2, Bucureşti. Relaţii suplimentare la telefon 021/2550360 (CNECMMDF), sau 0728011263 (secretar curs).

2. Actualităţi în citologia colului uterin. Sistemul de raportare Bethesda, program de educaţie medicală continuă adresat medicilor de laborator şi biologilor, susţinut de: Dr. Camelia Teodora Vlădescu, medic primar anatomo-patolog, doctor în medicină, formator acreditat,

Programul se va derula în perioada 28.11-2.12.2011 sub formă de curs şi lucrări practice, la sediul CNECMMDF din str. Bodeşti nr.1 sector 2 Bucureşti, respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon Cursul este creditat cu de către CMR şi de către OBBCSSR. Taxa de curs este de 500 lei /participant.

Înscrierea la program se face la sediul CNECMMDF, din str. Bodeşti nr.1, sector 2, Bucureşti. Relaţii suplimentare la telefon 021/6241968 sau 021/2550360

3. Programe de educaţie medicală continuă în domeniul Chirurgiei laparoscopice nivel de bază şi nivel avansaţi, coordonate de Prof. Dr. Niculae Iordache, adresat medicilor specialişti şi primari specialităţi chirurgicale. Fiecare program durează 4 zile, pe parcursul a 2 sătpămâni, 2 zile /săptămână (joi şi vineri) şi vor fi organizate periodic la Clinica de Chirurgie Generală a Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan începând cu luna octombrie 2011, în sistem “hands on”. Programul este creditat de CMR. Înscrierea la program se face la sediul CNECMMDF, din str. Bodeşti nr.1, sector 2, Bucureşti. Relaţii suplimentare la telefon 021/2550360 (CNECMMDF)

4. Program de educaţie medicală continuă: Rolul medicului în răspunsul medical în situaţiile de urgenţă radiologică adresat medicilor în specialităţile: medicina muncii, igiena radiaţiilor, radiologie, mediciă de urgenţă, etc. creditat de CMR, organizat în perioada 14-16 oct. 2011 la sediul CNECMMDF din str. Bodeşti nr.1 sector 2 Bucureşti.

Înscrierea la program se face la sediul CNECMMDF, din str. Bodeşti nr.1, sector 2, Bucureşti. Relaţii suplimentare la telefon 021/2550360 (CNECMMDF)

5. Programe de educaţie medicală continuă în domeniul Comunicării medic – pacient organizat în colaborare cu Asociaţia de Comunicare în Sănătate adresate medicilor de medicină generală, medicilor specialişti din toate specialităţile clinice şi paraclinice, medicilor dentişti

Programele sunt structurate în 2 module a câte o zi şi jumătate (vineri 13.30-18.00, sâmbătă 9.00-16.30), îşi propune - într-o manieră intens interactivă - abordarea principalelor abilităţi de comunicare şi relaţionare necesare medicului în colaborarea cu pacienţii, dar şi cu membrii echipei din care face parte: principiile unei comunicări eficiente, modele de consultaţie în acord cu standardele europene, exerciţii de rezolvare a unor situaţii dificile, jocuri de rol pentru identificarea diferitelor perspective de stabilire a unei relaţii de succes cu pacienţii şi cu colegii. Programele se orgnizează periodic, în funcţie de cerere, începând cu luna octombrie 2011.

Pentru relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere, telefon 021/ 230 5253 (secretar curs) sa telefon 021/2550360 (CNECMMDF).

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required