snspms.ro

English
A+ R A-

Începere program de pregatire teoretica autopsieri-seria II

Luni 30 ianuarie 2023 la ora 14.00 începe programul de pregătire teoretică seria II !

Pregătirea teoretică presupune parcurgerea și absolvirea a 4 module de pregătire, care conțin mai multe unități tematice conform curriculum-ului de pregătire aprobat prin Ordinul MS nr. 958 /2022.

Pentru buna desfășurare a programului pe platforma PERFMED, având în vedere faptul că toate unitățile tematice din cadrul  modulelor sunt prevăzute cu întrebări cu caracter formativ,  vor fi disponible  pe platformă astfel:

  • Modul 1 în data de 30.01.2023
  • Modul 2 în data de 20.02.2023
  • Modul 3 în data de 13.03.2023
  • Modul 4 în data de 03.04.2023

Participanții pot parcurge aceste cursuri în ritm propriu, și pot accesa întrebările din cadrul unităților tematice de mai multe ori, în vederea fixării corecte a noțiunilor transmise.

La sfârșitul fiecărui modul participanții vor avea de parcurs un test de 30 de întrebări din modulul respectiv cu nota limită 7. Obținerea unei note de minim 7 reprezintă condiția pentru a trece la următorul modul. Participanții vor putea repeta testul până când vor atinge acest prag.

După absolvirea celor 4 module, cel tarziu până la data de 28 aprilie 2023 inclusiv, participanții se vor putea înscrie pentru examenul teoretic care va fi anunțat cu cel puțin 15 zile înainte.

Testul final  va consta în 30 de întrebări, din toată materia, și  va putea fi accesat de maxim 2 ori în cazul în care la prima încercare nota obținută este sub 7.

Programul de pregătire teoretică autopsieri cu cele 4 module va fi accesibil pe platforma PERFMED până în ziua examenului teoretic final.

NSPHMPDB on Facebook

Search on site

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required