snspms.ro

English
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICĂ

 

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 Octombrie 2022, sub coordonarea domnului Prof.Univ.Dr. Irinel POPESCU (Responsabil național de program), la Institutul  Clinic FUNDENI – Centrul pentru Boli Digestive și Transplant Hepatic „Dan Setlacec”, dacă se vor înscrie minim 10 cursanți.

Perioada de înscriere și încarcare a dosarelor de cursant pe platforma educaționala PERFMED (www.perfmed.ro) este 25 IULIE – 15 SEPTEMBRIE 2022, în limita a 10  locuri. Cursul are o durata de 2 ani: 01.10.2022 - 30.09.2024.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Chirurgie generală, Chirurgie  pediatrică, Chirurgie-ortopedie pediatrică.

 

Dosarul de înscriere cuprinde:

  1. Cererea de înscriere  și  Formularul GDPR – vezi model atașat;
  2. Diploma de licenţă;
  3. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
  4. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
  5. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
  6. Acordul angajatorului privind participarea la programul de pregătire - fără acord nu puteți participa. Acordul se obține de la conducătorul unității angajatoare. Dacă nu sunteți angajat  se va da o declarație pe propie răspundere în acest sens;
  7. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs.

Taxa de curs este 6500 lei și trebuie achitată integral până cel târziu 31.08.2023, astfel:

-prima rata de 3250 lei pana la 15 SEPTEMBRIE 2022, condiție obligatorie de participare la curs;

-a doua rată până la 31.08.2023.

 

Se poate achita in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

 

ATENTIE!!! Achitarea primei rate pana la 15 SEPTEMBRIE 2022 ( mimim 3250 lei) este  condiție obligatorie de participare la curs.


Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs EMG....).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ȘI PERFECȚIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREȘTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI

CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA Sector 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

CONDIȚII DE RETRAGERE DIN PROGRAMUL DE ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE : În cazul solicitării de retragere din program, returnarea taxei se face în cuantumul în care a fost plătită către SNSPMPDSB, dacă solicitarea de retragere din program se face înainte de începerea programului.

NSPHMPDB on Facebook

Search on site

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required