snspms.ro

English
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

ECOGRAFIE MUSCULOSCHELETALĂ ÎN REABILITAREA MEDICALĂ

 

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 15 februarie 2022, în format hibrid, atat online, pe platforma PERFMED.ro, cat si fata-in-fata. Programul este structurat în 4 module de teorie, urmate de lucrări practice. Accesul la lucrările practice se va face dupa parcurgerea fiecarui modul de curs, cât și a chestionarului de evaluare a cunoștințelor, după o programare care vă va fi anunțată pe mail de către secretarul didactic al cursului. Lucrările practice se vor desfasura la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie,  Sectia Clinică IV (Bd. Ion Mihalache nr. 11A - prin curtea Spitalului Clinic Filantropia), etaj 2. Perioada de desfășurare a cursului este 15 februarie – 31 august 2022, perioada in care se vor parcurge cele 4 module de teorie, online, iar apoi se vor programa orele de practică, ținându-se cont de situația epidemiologică existentă.

Perioada de înscriere și încărcare a dosarelor de cursant pe platforma educaționala PERFMED (www.perfmed.ro) este 15 ianuarie – 30 ianuarie 2022, in limita a 30 locuri, pe principiul „primul venit, primul servit”.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Medicină Fizică și Reabilitare, Medicină Sportivă, Reumatologie, Chirurguie Plastică și Reparatorie, Ortopedie - Traumatologie.

FOARTE IMPORTANT!

În conformitate cu prevederile Ordinului M.S. nr.418/20.04.2005 și a Ordonanței 18/2009, medicii rezidenținu pot participa la programele de atestate, prin urmare nu se pot înscrie nici la acest program.

 

Pașii pentru crearea unui cont de utilizator,  pe platforma PERFMED  (Platforma educațională PERFMED), în vederea înscrierii și participării la programul de pregatire in vederea obtinerii atestatului in Ecografie musculoscheletala in reabilitatrea medicala, sunt urmatorii:

 1. Accesați butonul Autentificare din colțul din dreapta sus al platformei www.perfmed.ro
 2. Accesați butonul din josul paginii (Creează cont) (Înscrierea pe platforma PERFMED se va face completând toate informațiile solicitate cu DIACRITICE, cu LITERE MARI pentru nume si prenume)
 3. Cititi si acceptați politicile platformei
 4. Completaţi informaţiile din formularul de înscriere
 5. După completare vi se va trimite un mesaj (email) la adresa furnizată anterior
 6. Este posibil ca mesajul sa ajungă în SPAM (poștă nedorită) sau chiar sa nu poata fi transmis din cauza unor motive tehnice, independente de noi.
 7. Conturile neconfirmate în decurs de 1 oră se șterg automat
 8. Citiţi emailul şi daţi clic pe link-ul pe care îl conţine sau copiați-l în adresa browser-ului și lansați-l
 9. Contul dvs. va fi confirmat şi veţi fi autentificat pe platformă
 10. Accesati sectiunea  Programul de pregătire in vederea obtinerii atestatului  curs Ecografie musculoscheletala in reabilitarea medicala, sectiunea Inscrieri.  

Dosarul de înscriere cuprinde:

 1. Cererea de înscriere  și Formularul GDPR – se descarcă de pe platformă;
 2. Diploma de licenţă;
 3. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
 4. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
 5. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
 6. Adeverinţa de la angajator privind acordul de participare la curs;
 7. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs.

Taxa de curs este 1800 lei si se poate achita in contul menționat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

ATENȚIE!!! Achitarea taxei de curs este  condiție obligatorie de participare la curs.

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA/SRL, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs Ecografie musculoscheletala ..).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ȘI PERFECȚIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREȘTI

STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCUREȘTI
CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA SECTOR 2 BUCUREȘTI

COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

CONDIȚII DE RETRAGERE DIN PROGRAMUL DE ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE

 1. În cazul solicitării de retragere din program, returnarea taxei se face în cuantumul în care a fost plătită către SNSPMPDSB, dacă solicitarea de retragere din program se face înainte de începerea programului.
 2. În cazul în care programul  a început  şi anunţul de retragere de la program se face în prima săptămână a cursului respectiv, indiferent dacă persoana înscrisă a participat sau nu la program, se reţine de către SNSPMPDSB 25% din taxa minimă care ar fi trebuit achitată (taxa corespunzătoare primului modul, a primei tranşe de plată convenite sau, dacă nu există această posibilitate, a taxei corespunzătoare întregului program), indiferent dacă participantul a achitat integral sau parţial taxa pentru program.
 3. Dacă retragerea se face după această perioadă, taxa achitată se reţine integral fără a mai fi posibilă returnarea acesteia către plătitor.  Acest demers este motivat de faptul că, prin bugetul aferent programului, s-a stabilit deja – conform unor prevederi contractuale – alocarea unui cuantum de plată către lectorii implicaţi în program  şi respectiv pentru achiziţia de materiale consumabile / servicii necesare derulării programului.

NSPHMPDB on Facebook

Publications

» Retrospective analysis and time series forecasting with automated machine learning of ascariasis, enterobiasis and cystic echinococcosis in Romania
» Balancing financial incentives during COVID-19: a comparison of provider payment adjustments across 20 countries
» The Use of Minimal Invasive Surgery versus Open Approach in Hospitalized Cases. A Study Analysis of the DRG Romanian Database 2008-2018
» N-Pep-12 supplementation after ischemic stroke positively impacts frequency domain QEEG
» Romanian GPs Involvement in Caring for the Mental Health Problems of the Elderly Population: A Cross-Sectional Study
» Resource use during systematic review production varies widely: a scoping review
» Societal Cost of Ischemic Stroke in Romania: Results from a Retrospective County-Level Study
» "Top-Three" health reforms in 31 high-income countries in 2018 and 2019: an expert informed overview
» To what extent is Romania prepared to join Health Technology Assessment cooperation at european level
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Hypoglossal Nerve Stimulation Systems for Treatment of Obstructive Sleep Apnea Project ID: OTCA21
» Rapid assessment of other technologies using the HTA Core Model®for Rapid Relative Effectiveness Assessment: Biodegradable Rectum Spacers to Reduce Toxicity for Prostate Cancer Project ID: OTCA23
» Incidence and time trend of hip fractures in romania: a nationwide study from 2008 to 2018
» Hospital reforms in 11 Central and Eastern European countries between 2008 and 2019: a comparative analysis
» Aggressive Behaviors among 15–16-Year-Old Romanian High School Students: Results from Two Consecutive Surveys Related to Alcohol and Other Drug Use at the European Level
» Time Series Analysis and Forecasting with Automated Machine Learning on a National ICD-10 Database

■■■

Search on site

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required