snspms.ro

English
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICĂ

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 septembrie 2021, la Institutul  Clinic FUNDENI – Centrul pentru Boli Digestive și Transplant Hepatic „Dan Setlacec”, dacă se vor înscrie minim 15 cursanți.

Perioada de înscriere și încarcare a dosarelor de cursant pe platforma educaționala PERFMED (www.perfmed.ro) este 8 APRILIE – 31 OCTOMBRIE 2021, în limita a 15  locuri. Cursul are o durata de 2 ani: 01.09.2021 - 31.08.2023.

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Chirurgie generală, Chirurgie  pediatrică, Chirurgie-ortopedie pediatrică.

Pașii pentru crearea unui cont de utilizator,  pe platforma PERFMED  (Platforma educațională PERFMED), în vederea înscrierii la programul de pregătire pentru obținerea atestatului în CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICĂ, sunt urmatorii:

 1. Accesați butonul Autentificare din colțul din dreapta sus al platformei www.perfmed.ro
 2. Accesați butonul din josul paginii (Creează cont)
 3. Cititi si acceptați politicile platformei
 4. Completaţi informaţiile din formularul de înscriere (Înscrierea pe platforma PERFMED se va face completând toate informațiile solicitate cu DIACRITICE, cu LITERE MARI pentru nume si prenume)
 5. După completare vi se va trimite un mesaj (email) la adresa furnizată anterior
 6. Este posibil ca mesajul sa ajungă în SPAM (poștă nedorită) sau chiar sa nu poata fi transmis din cauza unor motive tehnice, independente de noi.
 7. Conturile neconfirmate în decurs de 1 oră se șterg automat
 8. Citiţi emailul şi daţi clic pe link-ul pe care îl conţine sau copiați-l în adresa browser-ului și lansați-l
 9. Contul dvs. va fi confirmat şi veţi fi autentificat pe platformă
 10. Accesati sectiunea  Programul de pregătire in vederea obținerii atestatului  curs CHIRURGIE HEPATO-BILIO-PANCREATICĂ, sectiunea ÎNSCRIERI, încărcându-se toate documentele odată (nu se pot incarca 5 documente într-o zi, apoi restul de documente).


Dosarul de înscriere cuprinde:

 1. Cererea de înscriere – vezi model atașat;
 2. Formularul GDPR – vezi model atașat;
 3. Diploma de licenţă;
 4. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
 5. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
 6. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
 7. Acordul angajatorului privind participarea la programul de pregătire - fără acord nu puteți participa. Acordul se obține de la conducătorul unității angajatoare. Dacă nu sunteți angajat  se va da o declarație pe propie răspundere în acest sens;
 8. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs- chitanta se va trimite scanata pe mail pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana cel tarziu 31 iulie 2021.


Taxa de curs este 6500 lei și trebuie achitată integral până cel târziu 31.12.2022, astfel:

- prima rata de 3250 lei pana la 31.10.2021, condiție obligatorie de participare la curs;

- a doua rată până la 31.12.2022.

 

Se poate achita in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

ATENTIE!!! Achitarea primei rate pana la 31 octombrie 2021 ( mimim 3250 lei) este  condiție obligatorie de participare la curs.

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs EMG....).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 

ȘCOALA NAȚIONALĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ȘI PERFECȚIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREȘTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI
CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA Sector 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Potrivit Hotărârii  Consiliului de Administrație al SNSPMPDSB nr. 23 din 17.12.2020, pentru programul de studii complementare pentru obținerea atestatului în Chirurgie hepato-bilio-pancreatică, informațiile privind condiții de retragere din programul de studii complementare pentru obținerea atestatului Chirurgie hepato-Bilio-Pancreatică sunt:

 1. În cazul solicitării de retragere din program, returnarea taxei se face în cuantumul în care a fost plătită către SNSPMPDSB, dacă solicitarea de retragere din program se face înainte de începerea programului.
 2. În cazul în care programul  a început  şi anunţul de retragere de la program se face în prima săptămână a cursului respectiv, indiferent dacă persoana înscrisă a participat sau nu la program, se reţine de către SNSPMPDSB 25% din taxa minimă care ar fi trebuit achitată (taxa corespunzătoare primului modul, a primei tranşe de plată convenite sau, dacă nu există această posibilitate, a taxei corespunzătoare întregului program), indiferent dacă participantul a achitat integral sau parţial taxa pentru program.
 3. Dacă retragerea se face după această perioadă, taxa achitată se reţine integral fără a mai fi posibilă returnarea acesteia către plătitor.  Acest demers este motivat de faptul că, prin bugetul aferent programului, s-a stabilit deja – conform unor prevederi contractuale – alocarea unui cuantum de plată către lectorii implicaţi în program  şi respectiv pentru achiziţia de materiale consumabile / servicii necesare derulării programului.

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required