snspms.ro

English
A+ R A-

CENTRUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL SANITAR

Str. BODEȘTI nr. 1, Sector 2, București

 

 

anunţă începerea înscrierilor pentru programul de studii complementare în vederea obținerii atestatului în  IMPLANTOLOGIE ORALĂ, în centrul de pregătire Bucureşti, în perioada
1 Octombrie-10 Decembrie 2019

 

Înscrierile se fac în limita a 105 locuri.

 

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:

  1. Cerere – (descarcă mai jos)
  2. Nota de informare a participantului privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal 
  3. Dovada achitării taxei de curs (total sau în 2 rate egale) în contul SNSPMPDSB
  4. Diploma de absolvire a facultăţii de Medicină Dentară – copie sau Adeverința de absolvire pentru cei care au absolvit in 2019
  5. Certificatul de membru al Colegiului Medicilor Dentiști/Stomatologi din Romania copie xerox fata-verso
  6. Copie după cartea de identitate
  7. Acordul angajatorului privind participarea la programul de pregătire SAU Certificatul de înregistrare a CMI SAU declarație pe proprie răspundere că nu sunt angajați, pentru cei care nu se află în relație contractuală cu CNAS sau alt angajator.

 

Dosarul de înscriere COMPLET (cu toate documentele mentionate mai sus) se trimite scanat pe mail pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it SAU se depune la camera 45, din sediul CNDPDS, str. Bodesti nr. 1 (langa Spitalul Sf.Pantelimon) sector 2.

 

Taxa de curs este 6600 lei. Se achită în contul de mai jos sau sau la casieria din str. VASELOR nr. 31, total sau în 2 rate egale, achitarea primei rate (3300 lei) fiind condiție obligatorie la depunerea dosarului de înscriere.

 

Şcoala Naţională de Sănătate Publică Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, Bucureşti, str. Vaselor 31, 021253, Sectorul 2;

Cont: RO80TREZ70220F335000XXXX, Trezorerie Sector 2, CIF: 26328134

 

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA/SRL, plata trebuie să se facă din contul cabinetului respectiv, specificând C.U.I - ul cabinetului, iar la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs IMPLANTOLOGIE).


ATENȚIE!! În cazul în care plata se va face de către persoană fizică specificând CNP-ul,  nu se va putea elibera factura pe numele cabinetului.

 

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, vă rugăm să vă adresati serviciului contabilitate, in maxim 10 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate Tel: 021-252.04.25 sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Foarte important!

La acest program pot participa doar cei care NU SUNT medici rezidenti, in caz contrar vă invităm să luaţi act de prevederile Ordinului M.S. nr.418/20.04.2005 și Ordonanței 18/2009, conform căruia acest program nu este compatibil cu statutul de medic rezident!!!

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required