snspms.ro

English
A+ R A-
ÎN ATENŢIA ABSOLVENŢILOR EXAMENULUI PENTRU OBŢINEREA SPECIALIZĂRILOR
LABORATOR, BALNEO-FIZIOTERAPIE, RADIOLOGIE-IMAGISTICĂ MEDICALĂ, NUTRIŢIE ŞI DIETETICĂ, IGIENĂ ŞI SĂNĂTATE PUBLICĂ
SESIUNEA 18.10-31.10.2016


Vă aducem la cunostinţă faptul că adeverinţele care atestă absolvirea examenului de obţinere a specializărilor Laborator, Balneo-fizioterapie, Radiologie-imagistică medicală, Nutriţie şi dietetică, Igienă şi sănătate publică, pot fi ridicate de către absolvenţi sau de către persoane împuternicite de aceştia, de la:
  1. Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, sediul din str. Bodeşti nr. 1, sector 2 (lângă Spitalul Clinic de Urgenţă ,,Sf. Pantelimon“) – începând cu data de 03 noiembrie 2016, pentru asistenţii medicali membri ai O.A.M.G.M.A.M.R - Filiala Bucureşti.
  2. Filialele O.A.M.G.M.A.M.R. – după data de 03 noiembrie 2016, pentru asistenţii medicali, membri ai acestor filiale.

Menţionăm că adeverințele au fost transmise în copie şi pe e-mail (scan) filialelor O.A.M.G.M.A.M.R, în vederea înscrierii absolvenţilor programului de specializare la examenul de grad principal.

Adeverinţele vor fi eliberate fie titularului pe baza prezentării documentului de identitate, fie împuternicitului pe baza împuternicirii însoţită de copii după carţile de identitate ale titularului şi ale persoanei împuternicite.

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required