snspms.ro

English
A+ R A-

Anunt- planificarea seriilor pentru programul "Managementul Calitatii în Spitale-MQ"

Având în vedere numărul mare de persoane înscrise la programul de formare și pefecționare în ”Managementul calității în spitale - MQ”, pentru a răspunde solicitărilor și pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a cursurilor, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București (SNSPMPDSB), organizează mai multe serii de program.


În vederea planificării pe serii, persoanele care au trimis deja formularele de înscriere până în data de 31.08.2015, sunt rugate să confirme urgent, în scris (pe adresa de mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ), disponibilitatea de participare la program, în seria MQ 1, care începe în data de 23 noiembrie 2015, ora 09.30, la sediul din Str. Vaselor nr. 31, Sector 2.

Seria se constituie din primele 30 de persoane, în ordinea înscrierii la program și a confirmării disponibilității de participare, transmisă în scris, până la data de 04.11.2015, pe adresa de mail sus-menționată.


Persoanele înscrise și care nu vor confirma disponibilitatea în scris, conform celor de mai sus, urmează să fie planificate din oficiu, într-una din seriile următoare.

Persoanele înscrise, care confirmă disponibilitatea și nu se prezintă în vederea participării la seria MQ 1, vor fi scose din evidență. Pentru aceste persoane, participarea ulterioară la program, este posibilă numai în condițiile depunerii unui nou formular de înscriere.


Persoanele care doresc să participe și își manifestă în scris disponibilitatea în acest sens, au obligația de a achita taxa de participare în valoare de 2.065,00 lei, din care minim 50% până în prima zi a programului – 23.11.2015 (inclusiv).

Contravaloarea taxei de participare poate fi achitată la casieria SNSPMPDSB sau prin OP, conform datelor de identificare de mai jos: Beneficiar: SNSPMPDSB, CIF: 26328134, Cont: RO 80 TREZ 7022 0F33 5000 XXXX, Trezoreria Statului Sector 2 Bucureşti.


Persoană de contact: secretar didactic Adina FARMAZON

Telefon 0753 093 223 sau 021 252 8022 – int. 166 / 143

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required