snspms.ro

English
A+ R A-

EXAMENUL PENTRU OBTINEREA SPECIALIZARILOR BALNEO-FIZIOTERAPIE, IGIENA SI SANATATE PUBLICA, NUTRITIE SI DIETETICA, LABORATOR, RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA, SESIUNEA 2015
Descarca:

Tematica și bibliografia examenului:
Documente înscriere examen:


Eliberare adeverinţe absolvenţi:


Adeverinţele pentru absolvenţii examenului de obţinere a specializărilor Laborator, Balneo-fizioterapie, Radiologie-imagistică medicală, Nutriţie şidietetică şi Igienă şi sănătate publică, se eliberează începând cu data de 19.10.2015, astfel:

1. La sediul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti din str. Bodeşti nr. 1, sector 2(lângă Spitalul Clinic de Urgenţă «Sfântul Pantelimon») – pentru cei din evidenţa Filialei OAMGMAMR a municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov;

2. La sediile filialelor judeţene ale Ordinului Asistenţilor MedicaliGeneralişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România pentru cei din evidenţa acestora.

Adeverinţele se eliberează titularului pe baza documentului de identitate sau împuternicitului pe baza împuternicirii (nelegalizată), însoţită de copie după cartea de identitate atât a titularului cât şi a persoanei împuternicite.

 

 


 

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required