snspms.ro

English
A+ R A-

Informare privind inceperea Programului de formare si perfectionare pentru evaluatorii de spitale – EV III

Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar vă aduce la cunoștință ca numărul de locuri disponibile pentru programul de formare și perfecționare pentru evaluatorii de spitale – seria a III-a (EV III) – care urmează să se desfășoare în perioada 08.06.2015 – 12.06.2015 și 29.06.2015 – 03.07.2015 - a fost completat.

Persoanele înscrise la Programul de formare și perfecționare pentru evaluatorii de spitale – seria EV III sunt rugate să se prezinte luni 08.06.2015, ora 08.30, la sediul SNSPMPDSB, din str. Vaselor nr. 31, București, Sector 2, în vederea susținerii testului de verificare a cunoștințelor de tehnoredactare computerizată.

Testul va începe la ora 09.00 și se desfășoară pe durata a 30 minute.

În vederea susținerii testului, participanții sunt rugați să vină cu laptop-ul personal (și mouse!).

Pentru persoanele care nu dețin laptop, SNSPMPDSB pune la dispoziție propriile echipamente.

Pentru accesarea fișei de lucru conținând instrucțiunile pentru pregătirea testului de verificare a cunoștințelor de tehnoredactare computerizată, faceți click aici.

Testul de verificare a cunoștințelor de tehnoredactare computerizată este eliminatoriu!

Participanții declarați admiși în urma susținerii testului vor continua Programul de formare și perfecționare pentru Evaluatorii de spitale – începând cu ora 10.30.

Participanții declarați respinși în urma susținerii testului pot relua testul cu una dintre seriile următoare, achitând taxa de examinare aferentă.

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required