snspms.ro

English
A+ R A-

OPTIUNE SERIE PROGRAMUL DE FORMARE SI PERFECTIONARE PENTRU EVALUATORII DE SPITALE

Având în vedere numărul mare de solicitări privind înscrierea la programul de formare și perfecționare pentru evaluatorii de spitale, vă aducem la cunoștință că SNSPMPDSB organizează primele două serii, în perioade diferite, după cum urmează:

- EV seria I:

  • Modulul I – 30.03.2015 – 03.04.2015
  • Modulul II – 20.04.2015 – 24.04.2015

- EV seria II

  • Modulul I – 04.05.2015 – 08.05.2015
  • Modulul II – 25.05.2015 – 29.05.2015.

 

Pentru ca toate activitățile din cadrul programului să se poată desfășura în condiții optime și toți participanții să poată beneficia de fiecare dintre acestea în mod egal, numărul maxim de persoane pentru constituirea unei grupe/serii este de 30.

Având în vedere cele precizate, vă adresăm rugămintea de a vă exprima opțiunea pentru participarea la programul de formare, pentru una dintre perioadele mai sus-menționate și să transmiteți opțiunea dumneavoastră scrisă, pe adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it până la data de 09.03.2015, ora 15.00.

În condițiile în care, urmare a opțiunilor exprimate, se va depăși numărul de 30 de persoane/serie, ne rezervăm dreptul de a vă transfera în seria următoare, în funcție de data de înregistrare a cererii de înscriere.

Persoanele care nu vor transmite opțiunea scrisă privind perioada/seria în cadrul căreia doresc să urmeze programul, până la data și ora afișată, vor fi programate din oficiu pentru perioada/seria unde rămân locuri disponibile.

SNSPMPDSB urmează să afișeze în cursul zilei de 16.03.2015 lista persoanelor înscrise și repartizarea acestora pentru primele două serii.

Vă comunicăm deasemenea că, SNSPMPDSB va continua să organizeze serii succesive pentru programul de formare și perfecționare pentru evaluatorii de spitale, în funcție de numărul persoanelor care solicită acest lucru, pe tot parcursul anului.

Multumim anticipat pentru întelegerea manifestată!


 

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required