snspms.ro

English
A+ R A-

PROGRAM DE PREGATIRE PENTRU OBTINEREA ATESTATULUI IN ACUPUNCTURA

Vă informăm că Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar din cadrul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, organizează începând cu data 23 februarie a.c. programul de pregătire în vederea obţinerii Atestatului de studii complementare în domeniul Acupuncturii.

Condiţiile de participare sunt:
  • cererea de inscriere la program
  • statutul profesional – medici de medicină generală cu drept de liberă practică, medici specialişti în orice specialitate clinică ( probată prin adeverinţa de la locul de muncă), medici dentişti cu drept de liberă practică, medici dentişti în specialităţi medico-dentare,
  • certificat CMR SAU CMDR valabil,
  • achitarea taxei de participare.

Foarte important! În condiţiile în care statutul dvs. profesional s-a schimbat între timp, de la data depunerii cererii, (dacă aţi devenit medic rezident), vă invităm să luaţi act de prevederile Ordinului M.S. nr.418 / 20.04.2005, conform căruia acest program nu este compatibil cu statutul de medic rezident. Pentru finalizarea programului sunt necesare: prezenţa obligatorie la cursuri şi lucrări practice, promovarea evaluărilor în cadrul fiecarui modul.

Programul de pregătire modular este structurat pe 3 module a câte 3 săptămâni fiecare, 5 zile pe săptămână (6 ore/zi, luni – vineri ), spaţiate pe o durată de aproximativ 1 an. După finalizarea celor 3 module, absolvenţii vor susţine examenul de obţinere a atestatului în una din sesiunile programate în acest scop de către Ministerul Sănătăţii , după procedura stabilită de acesta.

Vă invităm să participaţi la modulul I de Acupunctură programat pentru perioada 23 februarie - 13 martie 2015.

Informatii suplimentare la telefon 021 6241968 sau 0723 034269 Dr. Calinescu Narcisa sau e-mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itонлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required