snspms.ro

English
A+ R A-

CURS EMC Principii teoretice si elemente practice, indicatii si limite ale terapiei cu veninul de albine

Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar din cadrul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică , Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, organizează în perioada 05 – 06 iulie 2014 programul de Educaţie Medicală Continuă cu tema “Principii teoretice şi elemente practice, indicaţii şi limite ale terapiei cu veninul de albine”. La acest program pot participa numai medicii care deţin atestatul de studii complementare în domeniul Apiterapiei, Fitoterapiei şi Aromaterapiei, Acupuncturii sau Homeopatiei.

Taxa de participare la acest curs este de 200 RON şi se poate achita direct la casieria SNSPMPDSB din str. Vaselor nr.31, sect.2, ordin de plată sau prin mandat poştal în CONTUL SNSPMPDSB, CONT IBAN : RO57TREZ 7025 025 XXX 011 206 , Trezorerie sector 2, CIF 26328134, adresa: str. Vaselor nr.31, sector 2, cod postal 021253.(Va recomandăm să specificaţi pe mandat „Taxa curs venin de albine”)

La deschiderea cursului, este necesar să prezentaţi următoarele documente în copie : diploma de licenţă, certificatul de membru CMR/CMDR, valabil la data începerii cursului, certificat de atestat de studii complementare în Apifitoterapie, Acupunctură sau Homeopatie, carte de identitate .

Înscrierile la acest program se fac în perioada mai – iunie 2014. Relaţii suplimentare la tel. 021-6241968.

Nota bene ! Aşteptăm să ne comunicaţi opţiunea dumneavoastră fermă de participare la acest curs, în perioada 26 mai - 23 iunie a.c., trimiţând cererea completata si o copie după dovada de achitare a taxei de curs prin e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau fax la numărul 021-2556445.Download:
Formular inscriere

NSPHMPDB on Facebook

Search on site

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății


Register

*
*
*
*
*

* Field is required